Zitcom

Selvom virksomheden startede i 2000, blev selve Zitcom-brandet først lanceret i 2008.

Zitcom leverer professionelle hosting- og cloud-løsninger til en lang række virksomheder og organisationer i Danmark. Konkret udvikler, administrerer og servicerer de produkter som webhoteller, domæner, cloud og fysisk serverhosting.

Zitcoms målsætning er at være blandt markedets bedste og mest efterspurgte leverandør af specialtilpassede, forretningskritiske og virtualiserede hostingløsninger – primært til enterprise kunder.


Gå til zitcom.dk

Curanet

Curanet henvender sig til forhandlere, der selv vil sælge hostingløsninger. Curanet tilbyder altså ”white label hosting” (også kaldet reseller hosting), hvor de leverer produkter, som en forhandler så selv kan prissætte, brande og sælge videre. Forhandlerne er typisk enten:

  1. Webpartnere, der især er interesseret i produkter som domæner, webhoteller, webshops, CMS og SMS Gateways
  2. Outsourcingpartnere, der sælger alt fra komplette Virtuelle Datacentre til små Cloud Servere, og hvor forhandleren eller dennes kunder selv kan oprette og drifte deres helt eget datacenter i skyen.
Brandet blev lanceret i 2003 og har siden rundet mere end 1.000 forhandlere, 15 forskellige hostingløsninger og massevis af slutkunder fordelt ud over hele Danmark.


Gå til curanet.dk

ScanNet

ScanNet blev stiftet i 1996 og anses for at være Danmarks første hostingudbyder. I 21 år har de fremvist stabil vækst i både omsætning og indtjening, og de har i dag mere 11.000 private og virksomhedskunder.

ScanNet har især succes med at tilbyde serverhosting, hosted Microsoft Exchange og webshops til små og mellemstore virksomheder. Deres produktområder dækker derudover domæneregistrering, CMS-systemer, betalingsløsninger, ERP-integration, databaseløsninger og IT-outsourcing.

Ultimo 2015 blev både Scannet og Zitcom Group opkøbt af den internationale kapitalfond HgCapital, og ScanNet-brandet blev dernæst en del af Zitcom Group.


Gå til scannet.dk

Wannafind

Wannafind er den første virksomhed i Zitcom Group og blev stiftet tilbage i år 2000. Missionen både dengang og i dag er at skabe markedets bedste udvalg af hostingløsninger.

Den mission opnås ved at levere hurtige, sikre og stabile hostingløsninger til danske virksomheder. Wannafind hoster alt fra webhoteller, webshops og servere til Microsoft-produkter som Exchange og C5.


Gå til wannafind.dk

UnoEuro

UnoEuro tilbyder webhoteller og domæner til primært private og mindre virksomheder, og de har i dag ca. 65.000 kunder.

De profilerer sig ved at tilbyde enkel hosting til alle – til en pris, hvor alle kan være med. Målsætningen lyder, at velfungerende hosting ikke behøver være kompliceret eller dyrt.

Siden lanceringen tilbage i 2004 har UnoEuro fået markant flere kunder, senest fra Web10 og Meebox, begge brands som Zitcom Group har opkøbt, og som på sigt skal fusioneres med UnoEuro.


Gå til unoeuro.com

Cloud.dk

Cloud.dk har siden 2011 været førende Public Cloud-udbyder i Danmark. De leverer infrastruktur til tusindvis af cloud servere for både danske og udenlandske virksomheder og organisationer.

I december 2016 blev Cloud.dk en del af Zitcom Group, og visionen er fortsat at være førende cloud-leverandør til danske og nordiske virksomheder ved at tilbyde markedets mest solide, stabile og professionelle alternativ til traditionelt computing og hosting.


Gå til Cloud.dk

DanDomain

DanDomain er uden tvivl et af de største hostingbrands i Danmark. De er især kendt for deres webshop, men de tilbyder også produkter som domæner, hjemmesider, hosting, Microsoft 365, Hosted Exchange, og meget mere.

Ved at gøre det tekniske setup nemt og tilgængeligt er DanDomains målsætning, at det skal være nemt at realisere et IT-projekt, uanset om du er en enkelt person eller en stor organisation.

DanDomain blev stiftet i 1999, men er i dag integreret som brand i Zitcom Group, da de begge blev opkøbt af den belgiske hostinggruppe Intelligent medio 2017.


Gå til dandomain.dk